“پلو پاکستانی”، غذایی متنوع و بسیار لذیذ
“پلو پاکستانی” را به عنوان یک غذای جدید و پرخاصیت بیاموزید و به برنامه غذای خود تنوع بیشتر ببخشید. پ
به گزارش وقت صبح ، پلو پاکستانی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید آن را برایس روزهای پر مشغله درست کرده و از خوردن این غذای لذیذ لذت ببرید.
مواد لازم پلو پاکستانی:
برنج :5 پیمانه
نخود فرنگی :250 گرم
فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
پیاز :2 عدد
سیر :2 حبه
هل :5 عدد
هویج :2 عدد
گل کلم :100 گرم
دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه پلو پاکستانی:
ابتدا برنج را بشویید و بگذارید خیس بخورد ، مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
در این فاصله ، پیاز را رنده کرده و با روغن تفت دهید ، سیر له شده و هویج خلالی را اضافه کنید و سرخ نمایید.
نمک ، فلفل ، پودر هل ، دارچین و زردچوبه را بریزید ، در ادامه گلم کلم را خرد کرده و بیافزایید. در آخر نخود فرنگی ها را افزوده و مواد را کمی تفت دهید.
حالا برنج را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت آن را آبکش کنید ، برنج آبکش شده و موادی که آماده کرده اید را در قابلمه ای لایه به لایه بریزید و بگذارید دم بکشد.
بعد از چند دقیقه روغن را به همراه مقداری زردچوبه گرم کرده و روی برنج بریزید.
بعد از اینکه برنج دم کشید آن را در ظرف ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.