“نیمرو خامه ای با جعفری”؛ تجربه ای ناب و دلچسب برای وعده صبحانه
نیمرو خامه ای با جعفری غذاییست که شما می توانید با کمی تغییر در نیمرو ساده عذایی جدید و دلچسب را تجربه کنید و از آن لذت ببرید.
به گزارش وقت صبح ، با اندکی تغییر در یک نیمرو ساده شما می توانید غذایی جدید به اسم نیمرو خامه ای با جعفری را درست کنید که مزه آن کاملا متفاوت و در عین حال بسیار خوشمزه و لذیذ است.
مواد لازم برای نیمرو خامه ای با جعفری (برای 4 نفر)
- تخم مرغ 4 عدد
- خامه 4 قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه:
ابتدا خامه را در ماهیتابه ریخته و به مدت چند لحظه با حرارت کم آن را تفت می دهیم تا کمی شل تر شود.
در مرحله بعد پنیر خامه ای را با خامه مخلوط کرده و حسابی هم میزنیم تا با هم یکدست شود.
بعد از مخلوط خامه و پنیر خامه ای جعفری را اضافه کرده و بعد از هم زدن با مواد تخم مرغ ها را در ظرف می شکنیم و روی آنها نمک و فلفل میریزیم و کمی با مایع خامه ای تخم مرغ ها را مخلوط می کنیم.
درب ظرف را میگذاریم و به مدت 10 دقیقه با شعله بسیار کم اجازه می دهیم کاملا تخم مرغ ها سفت شود.
نکات کلیدی:
- این غذا نیازی به کره یا روغن ندارد.
- در صورت دلخواه می توانید جعفری را از غذا حذف کنید.
- اضافه کردن پنیر خامه ای برای منسجم تر شدن تخم مرغ ها است و نباید حذف شود.