“سوپ پای مرغ”، غذایی لذیذ و مقوی برای شام

سوپ پای مرغ یک غذای بسیار خوشمزه است که با یک بار امتحان کردن مطمئنا جزئی از غذاهای اصلی میز شام شما خواهد شد.

asdasd
مدت مطالعه :

به گزارش وقت صبح ، سوپ پای مرغ جزو سوپ های مقوی و سرشار از خاصیت است که برای بسیاری از بیماری ها مفید است‌. علاوه بر خواص درمانی دارای طعم لذیذی هم هست و می توانید به راحتی آن را تهیه کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ:

پای مرغ: 10 عدد

روغن مایع: به مقدار لازم

نمک ، فلفل و پودر آویشن: به اندازه کافی

برگ بو : 1 عدد

کرفس: 1 ساقه

هویج: متوسط 2 عدد

فلفل: سبز1 عدد

پیاز متوسط: 1 عدد

طرز تهیه سوپ پای مرغ:

اول باید پاهای مرغ را پاک کرده و خوب بشویید و داخل قابلمه بریزید و 4 لیوان هم آب بریزید و کمی نمک و فلفل و پودر آویشن اضافه کنید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا بپزد.

سپس ساقه کرفس را شسته و خرد کنید. هویج ها را هم پوست گرفته و شسته و نگینی خورد کنید یا رنده کنید. پیازها را هم شسته و خشک کنید ک از وسط برش داده شده و روی تخته بصورت افقی و عمودی یعنی نگینی خرد کنید .

بعد از آن باید داخل تابه ای روغن ریخته و شعله را کم کنید تا آرام روغن گرم شود و پیازهای نگینی را داخل روغن تفت بدهید تا پیازها نرم شوند. بعد از آن کرفس خورد شده به پیاز اضافه کرده و تفت بدهید و بعد هویج و برگ بو را ریخته و تفت دهید و همه این مواد را داخل پای مرغ بریزید.

اگر سوپ غلیظ بود و خواستید آن را رقیق تر کنید باید 4 لیوان آب دیگر ریخته و حرارت را زیاد کنید و منتظر بمانید تا بجوشد و بعد شعله را کم کرده و بگذارید سوپ جا بیفتد.

کد خبر : ۶۷۹۳۸
لینک کوتاه کپی شد
0
۰
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
ارسال نظر
اخبار روز سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان