“پوره سیب زمینی با سس قارچ و خامه”؛ میان وعده ای هیجان انگیز

پوره سیب زمینی با سس قارچ و خامه میان وعده ای بسیا آسان است که می توانید در کمترین زمان ممکن آن را تهیه کرده و لذت ببرید.

asdasd
کد خبر : ۷۱۵۰۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، پوره سیب زمینی با سس قارچ و خامه وعده ای است که هم می توان به صورت غذای اصلی و هم میان وعده از آن لذت برد و در برنامه غذایی خود جا بدهید.

مواد لاز برای 4 نفر:

  1. سیب زمینی: 4 عدد بزرگ
  2. خامه: 5 قاشق غذاخوری
  3. قارچ: 200 گرم
  4. شیر: یک لیوان
  5. پنیر پارمسان: به میزان لازم
  6. نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
  7. کره: 50 گرم

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمیمی ها را آبپط کرده و بعد از خنک شدن حسابی له و پوره می کنیم و به آن نمک و فلفل و کره اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

در مرحله بعد برای تهیه سس قارچ و خامه ابتدا یک لیوان شیر را در روی حرارات بخوبی گرم می کنیم.

قار های اسلاید شده و سرخ شده با کره را به شیر اضافه کرده و 10 دقیقه می جوشانیم.

بعد از 10 دقیقه خامه را به شیر و قارچ به هماره نمک و فلفل و آویشن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خوبی به غلظت برسد.

بعد از به غلظت رسیدن سس قارچ آن را بر روی پوره می ریزیم و به همراه پنیر پارمسان نوش جان کنید.

۰
ارسال نظر