ناهار امروز یک کوفته خوشمزه اما متفاوت درست کن؛ کوفته مرغ

در اینجا می توانید طرز تهیه کوفته مرغ را آموزش ببینید که یک غذای بسیار خوشمزه است.

ناهار امروز یک کوفته خوشمزه اما متفاوت درست کن؛ کوفته مرغ
کد خبر : ۲۳۱۴۹۱
لینک کوتاه کپی شد
0

 به گزارش وقت صبح، طعم و مزه یکی از فاکتورهای اساسی در هر غذا می باشد که آن را ماندگار می کند پس بیاید یک کوفته خوشمزه به همراه سس بی نظیر درست کنیم که طعم و مزه فوق العاده ای دارد.

مواد لازم:

● سینه یا ران مرغ: ۲ عدد

● پیاز: ۲ عدد

● جعفری و‌ گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری

● تخم مرغ: یک عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

● بادمجان: ۴ عدد

● رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری

● سیر: ۲ حبه

● آب: یک لیوان

ادویه ها

● نمک، فلفل، زردچوبه

● پاپریکا، پولبیبر، پودر سیر

طرز تهیه:

دو عدد «سینه یا ران مرغ بدون استخوان» را با چرخ گوشت یا هر وسیله ای که دارید، حسابی له کنید سپس ۲ عدد «پیاز»، به اندازه دو قاشق غذاخوری «جعفری و‌ گشنیز»، کمی «سیر رنده شده»، «نمک»، «فلفل»، «زردچوبه» و «پودر سیر» را اضافه کرده و مجددا با دستگاه مخلوط کنید تا پوره و یکدست شود

 حالا مواد رو از دستگاه خارج کنید و در یک کاسه بریزید و یک عدد «تخم مرغ» اضافه کرده و حسابی با دست ورز بدهید تا تخم مرغ به خرد مواد برود، به این ترتیب مواد کوفته آمادست، کنار می گذاریم

در این مرحله به سراغ درست کردن سس بادمجان می رویم که برای اینکار؛ ۴ عدد «بادمجان» و ۳ عدد «گوجه فرنگی» را باید کبابی کنیم که می توانید روی شعله پخش کن روی گاز براحتی اینکارو انجام بدهید.

سپس چند دقیقه ای بادمجان ها را داخل یک ظرف در بسته پلاستکی قرار بدهید تا براحتی بتوانید پوست اش را جدا کنید، گوجه فرنگی ها هم بعد از کبابی شدن براحتی پوست شان گرفته می شود

 حالا بادمجان و گوجه فرنگی کبابی شده رو باهم ساطوری کنید سپس داخل ماهیتابه با کمی روغن به همراه «زردچوبه»، «نمک»، «فلفل»، کمی «سیر رنده شده» و ۱ قاشق غذاخوری «رب» اضافه کرده و تفت بدهید، در آخر یک لیوان آب ریخته و روی شعله ملایم اجازه بدهید بجوشید تا حسابی این سس جا بیفتد

 حالا به سراغ مواد کوفته رفته و به اندازه دلخواه برداشته و شکل می دهیم، سپس داخل ماهیتابه ای که روغن ریختیم، کوفته ها رو سرخ می کنیم، وقتی که هر دو طرف کوفته ها سرخ ش.

اونارو به سس خوشمزه ای که روی حرارت هست اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با درب بسته دوباره بپزد تا همه مزه ها به خرد هم بروند

۰
ارسال نظر