ناهار امروز؛ سوپ تره فرنگی؛ یک وعده لذیذ فرانسوی

سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود.

ناهار امروز؛ سوپ تره فرنگی؛ یک وعده لذیذ فرانسوی
کد خبر : ۲۲۹۲۶۱
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، سوپ تره فرنگی یک ناهار بسیار سبک اما لذیذ است که می تواند پای ثابت برنامه غذایی شما شود.

مواد لازم:

  • سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  • تره فرنگی: ۴ بوته
  • هویج: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • شیر: ۱ لیوان
  • خامه صبحانه: ۱ بسته
  • آب مرغ: ۴ لیوان
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طر تهیه:

ابتدا آب مرغ را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

در ادامه سیب زمینی را به صورت ریز خرد می کنیم و با آب سرد به خوبی می شوییم تا نشاسته های روی بافت سیب زمینی از بین برود، سپس به آب مرغ اضافه می کنیم.

در ادامه هویج را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب زمینی و هویج با حرارت ملایم بپزند.

در ادامه تره فرنگی را به صورت ریز خرد می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم.

پیازها را هم به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون به تابه حاوی تره فرنگی اضافه می کنیم.

تابه را روی حرارت قرار می دهیم و ۱۰ دقیقه پیاز و تره فرنگی را به همراه کمی زردچوبه روی حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا سبک شوند.

حالا مخلوط پیاز و تره فرنگی را به قابلمه سوپ اضافه می کنیم تا به همراه سیب زمینی و هویج بپزند.

پس از اینکه تمام مواد سوپ به خوبی پختند نمک و فلفل سیاه سوپ را اندازه می کنیم و سوپ را به وسیله میکسر یا مخلوط کن به پوره تبدیل می کنیم.

حالا مجددا سوپ پوره شده را به قابلمه بر می گردانیم و شیر را به ان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شیر کمی بجوشد و سوپ به غلظت مورد نظرمان برسد.

سپس سوپ را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

حالا خامه را در یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یکی دو ملاقه از سوپ را به ان اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه به خوبی با سوپ یکدست شود.

حالا سوپ ما اماده است و می توانیم آنرا سرو کنیم.

برای سرو سوپ هم آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و چند تکه نان تست برشته داخل سوپ قرار می دهیم.

برای تزیین سوپ هم از تره فرنگی و خامه می توانیم استفاده کنیم.

۰
ارسال نظر