عطش تابستان را با این نوشیدنی معجزه آسا برطرف کنید
در این مطلب یک نوشیدنی مفید و خنک برای تابستان معرفی می شود که عطش و گرمای این فصل را از وجودتان بیرون می کند.
به گزارش وقت صبح به نقل از همشهری آنلاین؛ من هم مثل خیلی از بچههای دیگر، تمام تابستان را مشغول رفتن به کلاسهایی بودم که شاید هیچکدام از آنها هم انتخاب خودم نبود. وقتی به خانه برمیگشتم، دیگر رمق نداشتم و تنها چیزی که من را سر ذوق میآورد، عطر شربت خیار و سکنجبین مامان بود.
ترشی لیمو و عطر نعناع، شیرینی سکنجبین و خنکی خیار، همه و همه کافی بود تا گرما و عطش و خستگی را یکباره از جسم و جانت خارج کند. شربتی که قدمتی چند دهساله در ایران دارد و درستکردنش هم خیلی راحت است.
بیایید یکبار دستور آن را با هم مرور کنیم.
برای درستکردنش چه لازم داریم؟
برای هر یک نفر:
خیار قلمی تازه: یک عدد متوسط
لیموترش کوچک: یک عدد
شربت سکنجبین: ۲قاشق غذاخوری
آب خنک: یک لیوان
عرق نعناع: یک قاشق چایخوری
برگ نعناع تازه برای تزئین
یخ خردشده: مقداری
یک نکته:
میزان شیرینی این شربت به ذائقه شما بستگی دارد. بنابراین میتوانید مقدار شربت سکنجبین موجود در دستور را براساس میل و ذائقه خود، کم و زیاد کنید.
چطور درستش کنیم؟
۱. ابتدا خیار را پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. بهتر است از خیارهای سفت، قلمی و بدون تخم برای تهیه این نوشیدنی تابستانی کمک بگیرید.
۲. شربت سکنجبین و عرق نعناع را داخل لیوان بزرگی بریزید.
۳. لیموی کوچک را آب بگیرید و آب آن را هم داخل لیوان بریزید. شما میتوانید چند حلقه لیموترش تازه هم به لیوان شربتتان اضافه کنید.
۴. خیار رندهشده را هم داخل لیوان بریزید و در نهایت، آب را به لیوان اضافه کنید.
۵. شربت را هم نزنید تا سکنجبین در ته شربت و خیار روی شربت بماند و ظاهر شربت شما را برای مهمان، زیباتر کند.
۶. بعد از افزودن تمام مواد میتوانید برگهای نعناع تازه را برای تزئین، روی شربت قرار دهید.
۷. این شربت را درست قبل از نوشیدن هم بزنید تا خیار و سکنجبین به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.