اخبار برخط
اخبار برخط

بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری

ایده‌هایی خوب و شیک برای چیدمان سفره‌های افطاری
این عکس های تلخ عمو قناد در بیمارستان کام همه را تلخ کرد!/ تصاویر

به گزارش وقت صبح و به نقل از دلبرانه،‌ امروز اولین روز ماه مبارک رمضان هست و خیلی از عزیزانی که روزه‌دار هستند، به دنبال چیدمان سفره‌های خاص‌تر و بهتر هستند.

هرچند که کرونا فرصت مراسم‌های شلوغ و پر جمعیت را از ما گرفته است ولی بهتر است مراسم‌های خودمانی و خانوادگی خودمان را هم با زیبایی هر چه تمام‌تر برگزار کنیم..

برای تزئین سفره چه نکاتی را در نظر بگیریم؟

برای تزیین سفره افطار ماه مبارک رمضان لازم نیست دچار تکلف و تشریفات و بریز بپاش زیادی بشوید ، خود افطار و روزه برای چشاندن طعم گرسنگی و نداشتن غذا به ما واجب شده پس پهن کردن سفره های لبریز از انواع و اقسام خوراکی ها که اغلب حتی خورده هم نمی شوند.

کمی متناقض با هدف روزه داری به نظر میرسد ، پس بهتر است به جای ریخت و پاش و اسراف برای تزیین سفره های افطاری خود از هنر و سلیقه و چیدمان کمک بگیرید.

ایده‌هایی جدید برای چیدمان سفره افطار

اولین پیشنهاد و ایده برای تزییین افطاری چیدمان افطار در ظروف مسی یا روی یا ظروف استیل قدیمی و گذاشتن آن در سینی های مسی یا روی ( همان روحی خودمان ) است .

بخصوص اگر خانواده کوچگی دارید یا قصد دارید یک سفره افطار جمع و جور عاشقانه دو نفره بچینید میتوانید به جای سفره های معمول از سینی ( یا قول قدیمی های مجمعی ) استفاده کنید.

بیشتر بخوانید : جدیدترین چیدمان منزل عروس در سال 1400

چیدمان سنتی سفره افطار

همینطور استفاده از حصیر یا گلیم یا پارچه های قلمکار میتواند به سفره ساده شما رنگ و بویی سنتی و دلنشین بدهد.

یک نکته خیلی به درد بخور این است که اگر ظروف سفره افطار شما سفید است که اغلب همین طور است از سفره های رنگی رنگی با رنگ های تیره یا جیغ استفاده کنید ، چون اینطوری هم ظروف هم خوراکی ها روی این زمینه شاد و رنگی حسابی دلبری خواهد کرد.

بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری

یک نکته که البته برای خانم های ایرانی گفتن ندارد ، چیدمان منظم و قرینه مواد غذایی در سر سفره افطار است ، سعی کنید همه بشقاب ها به طور منظم و روی یک خط منظم چیده میشود سپس بشقاب سوپ خوری درون بشقاب های پلو خوری گذاشته شده و قاشق و چنگال در دو طرف بشقاب قرار داده میشود.

بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری

تعداد ظروف پذیرایی

سعی کنید تعداد دیس های برنج یا سالاد و سوپ و آش رشته افطار به اندازه ای باشد که همه کسانی که در سر سفره حاضر هستند با کمی دست دراز کردن به آن دسترسی داشته باشند .

بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری

از چند ظرف استفاده کنید

مثلا بهتر است به جای یک ظرف سوپ یا آش دو یا چند ظرف کوچک سر سفره قرار داده شود. خوراکی هایی مثل خرما ، زولبیا بامیه ، نان و پنیر و سبزی بهتر است برای هر دو نفر در سفره گذاشته شود.

بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری

از ظروف رنگی استفاده کنید

استفاده از ظروف رنگی میتواند رنگ و لعاب زیبایی به سفره شما بدهد ، اگر افطاری خیلی مفصلی دارید با استفاده از ظروف یک بار مصرف رنگی میتوانید در عین زیبایی خودتان را از بشور و بساب طولانی پس افطار خلاص کنید .

بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری

استفاده از سفره‌های رنگی

استفاده از سفره های زیبا و رنگی برای ظروف سفید ، چیدمان منظم و قرینه و سادگی . همه این ها در کنار سلیقه خوب در تزیین تک تک اجزای سفره افطار در به وجود آمدن یک سفره ساده و دلنشین افطار همیار شما خواهند بود.

فینگرفود رو فراموش نکنید

بخصوص برای تعداد زیاد مهمان و سفره های طولانی سعی کنید خوراکی هایی به شک لقمه های کوچک یا همان فینگر فود آماده کنید که پس از صرف سوپ یا آش یا حلیم و شله زرد به سادگی میل شود ، لقمه هایی نان و پنیر و ساندویچ های کوچک و خوشمزه یا کیک ها قطعه قطع شده و یا غذا های لقمه ای مثل سمبوسه و پیراشکی .

سفره‌های عاشقانه

اما برای افطاری های دو نفره همه چیز را درون بشقاب ها و کاسه های کوچک درون یک سینی یا سفره کوچک بچینید ، یکی نان بربری یا سنگک تازه حسن ختام یک سفره دو نفره عاشقانه و دو نفره است.

بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری
بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری
بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری
بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری
بهترین ایده‌های چیدمان سفره افطاری

برای پذیرایی از مهمان های افطاری به صورت سلف سرویس چه غذاهایی مناسبند ؟

همه انواع سوپ و آش یا حلیم و شله زرد که در ظرف های کوچک تک نفره تزیین شده است.

– غذاهای سرد مثل الویه به صورت ساندویچ های کوچک یا کاناپا یا دیسی به همراه نان های تست کوچک
– غذهای مناسب افطار مثل حلیم بادمجان یا کشت بادمجان به همراه نان های سنتی تکه تکه شده و منظم

– غذاهایی ساده مثل نان و پنیر سبزی به صورت رول های نان و پنیر و سبزی یا ساندویچ های کوچک با نان تست

– کیک مرغ ( با استفاده از مرغ ، نان تست ، مایونز و سبزی های دلخواه

– انواع کوکو ، کتلت ، شامی و همبرگر های کوچک که به صورت ساندویچ های کوچک آماده شده یا در کنار نان سرو میشود.

– ژله ، فرنی ، یا کرم به عنوان دسر در انتهای صرف افطار

– رول های نان و حلوا یا حلواهای تزیین شده به صورت کوچک روی کاغذ روغنی

– انواع نوشیدنی های خنک ( ترجیحا نوشیدنی های سنتی مثل شربت بهارنارنج و بیدمشک و گلاب و … )

– چای در کنار خرما و زولبیا و بامیه که جزء ثابت مراسم افطار است.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *