“پوکورا بوشهری”، مزه ناب یک غذای اصیل ایرانی

پوکورا بوشهری از ترکیب سبزیجات و آرد با ادویه های مختلف تهیه شده و در روغن سرخ می شود و می توانید وعده ای بسیار خوشمزه و ارزان را برای شما فراهم کند.

asdasd
کد خبر : ۴۲۰۱۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، پوکورا بوشهری دارای بافتی پفکی و ترد بوده و بسیار تند می باشد. البته تندی پوکورا بوشهری را می تونید با توجه به ذائقه افراد کم و زیاد کنید.

مواد لازم برای پاکورا بوشهری (برای 4 نفر)

  1. آرد نخود خام 1 پیمانه
  2. تره خرد شده 1/2 پیمانه
  3. نمک 1 قاشق چایخوری
  4. پودر چیلی 1/2 قاشق چایخوری
  5. ادویه گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
  6. بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
  7. آب 3/4 پیمانه
  8. روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

آرد و تمامی ادویه ها به غیر از بیکینگ پودر یا جوش شیرین را کاملا مخلوط کنید. سپس آب را کم کم اضافه کرده تا مایعی به غلظت ماست داشته باشید.

سپس تره خرد شده را داخل مایع بریزید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود. اکنون باید این خمیر را حدود 12 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا به اصطلاح عمل آمده و برسد.

پس از استراحت خمیر، 5 دقیقه قبل از سرخ کردن بیکینگ پودر یا جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط کنید.

روغن را داخل یک ظرف کوچک ریخته و بگذارید خوب داغ شود. سعی کنید یک ظرف متوسط انتخاب کنید، چون مواد باید داخل روغن شناور باشند.

وقتی روغن داغ شد با یک ملاقه از مایع برداشته و داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. پاکورا سرخ شده را داخل یک ظرف روی یک دستمال قرار داده تا روغن اضافه آن خارج شود، سپس با خیارشور، گوجه، سس دلخواه و نان باگت میل نمایید.

نکات کلیدی:

  1. حتما زمان گفته شده را برای رسیدن مایع پوکورا بگذارید، چون در طعم و پخت کوکو بسیار موثر است.
  2. مواد پوکورا نباید خیلی رقیق شود چون اصلا پف نمی کند. بنابراین اگر آب زیاد ریختید و مایع شل شد حتما کمی آرد نخود داخل آن بریزید.
۰
ارسال نظر