“کشک کدو”، غذایی خوشمزه و آسان مناسب روزهای گرم تابستان

حلیم کشک کدو از جمله غذاهایی است که با نان سرو می شود و در کنار سادگی طعمی فوق العاده را می توانید تجربه کنید.

asdasd
کد خبر : ۲۰۵۰۵۷
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح - حلیم کشک کدو غذایی است که با پخت آسان و کم هزینه می تواند وعده ای دلچسب را برای شما فراهم کند و تمام کالری هایی که برای یک روز پرکار احتیاج دارید را تامین کند.

مواد لازم :

یک کیلو کدو

یک عدد پیاز بزرگ

سه عدد گوجه فرنگی

نعنا داغ و سیرداغ

روغن به میزان لازم

کشک یک پیمانه

گردو یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کدوها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای آنها را برش می‌دهیم و در ظرفی مناسب ریخته و با شعله بسیار کم اجازه می‌دهیم بخار پز شود.

بعد از پخته شدن کدوها اجازه می‌دهیم آب آن به صورت کامل کشیده شود و بعد آن را کامل میکس می‌کنیم.

در مرحله بعد پیازهارو خرد کرده و در روغن با زردچوبه و فلفل تفت می دهیم و بعد از سرخ شدن به آن سیر خرد شده را به همراه گردوهای خرد شده اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.

بعد از سرخ شدن پیاز داغ و سیر به آن کدوهایی که له شده را اضافه می کنیم و آن را در روغن پیاز داغ کامل سرخ می کنیم و اجازه می دهیم کدوها کامل مزه پیاز داغ و سیر را به خود بگیرند.

بعد از ده دقیقه پوره گوجه فرنگی ها را به مواد داخل ظرف اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد با آب گوجه‌ها کامل پخته شود.

بعد از اتمام آب گوجه ها و به روغن افتادن کدوها کشک را به همراه نعنا داغ به مواد اضافه کرده و درب غذا را می گذاریم تا 20 دقیقه با شعله بسیار کم مثل حلیم جا افتاده شود.

در مرحله آخر بعد از پخت حلیم کشک کدو را با نعنا و سیرداغ و کشک تزئین می‌کنیم.

۰
ارسال نظر