برای ناهار امروز خودت رو مهمون یک غذای خوشمزه و آسون بکن؛ دلمه کدو سبز

دلمه کدو سبز یک غذای بسیار خوشمزه است که درست کردنش چندان سخت نیست.

asdasd
کد خبر : ۲۳۱۲۸۷
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح ، شما با چند عدد کدو سبز می توانید یک ناهار سبک و خوشمزه را تهیه کنید و این دلمه هم با نان هم با برنج قابل خوردن است.

مواد لازم:

  • کدو سبز: ۶ عدد

  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

  • پیاز: ۱ عدد

  • رب گوجه فرنگی: یک ق غذا خوری

  • سیر: ۲ حبه

  • استاک گوشت یا مرغ: ۱ عدد

  • گوجه فرنگی: ۲ عدد

  • برنج: ۱ پیمانه

  • سبزی دلمه: ۱/۴ پیمانه

  • سرکه: به مقدار لازم

  • شکر: به مقدار لازم

  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :

کدو ها را خوب بشورید و با پوست کن کمی پوست کدو ها را بتراشید.

بعد کدوها را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید و داخل کدو ها را خالی کنید.

برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید و تا نیم پز شود و بعد آبکش کنید و کنار بگذارید.

پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود و بعد در ادامه سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و با مواد تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

به آن فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و بعد سبزی دلمه را نیز کمی با مواد تفت دهید و برنج و ۱ ق غذا خوری رب را اضافه کنید.

سپس مواد دلمه را از روی حرارت بردارید.

تمام کدو ها را با مواد میانی پر کنید و سر آن ها را صاف کنید و روی هر دلمه یک عدد از گوجه فرنگی حلقه شده قرار دهید.

داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و ۱ ق غذا خوری از رب را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

استاک مورد نظر را با آب مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید و کمی صبر کنید تا به جوش بیاد.

وقتی به جوش آمد دلمه کدو سبز را به آرامی داخل سس قرار دهید و بگذارید به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم پخته شود.

در نیم ساعت انتهایی سرکه و شکر را با هم ترکیب کنید و داخل سس بریزید.

بگذارید تا مزه ها به خورد هم بروند وقتی سس غلیظ شد از روی حرارت بردارید و به همراه پلو یا نان نوش جان کنید.

 

۰
ارسال نظر