ناهار امروز خودت را مهمون یه پاستای متفاوت و خوشمزه بکن؛ پاستای گوجه و پنیر
پاستا گوجه و پنیر غذایی بسیار راحت است که مورد پسند گیاه خواران با طعمی بسیار لذیذ و متفاوت است.
![ناهار امروز خودت را مهمون یه پاستای متفاوت و خوشمزه بکن؛ پاستای گوجه و پنیر](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/omMvSsRG2t34/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wJywhNmMu1mGrQ1WNANVB0p/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7.jpg)
به گزارش وقت صبح ، پاستا گوجه و پنیر وعده ای بسیار لذیذ است که می توایند آن را در مدت زمانی کوتاه با کمترین مواد لازم درست کرده و از طعم خاص آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- پاستا: یک بسته
- گوجه فرنگی: 5 عدد درشت
- پنیر خامه ای: 3 قاشق غذاخوری
- قارچ: 10 عدد
- جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- سیر: 3 حبه
- نمک و روغن و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پاستاها را با نمک در آب جوش ریخته و بعد از 10 الی پ5 دقیقه آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
در مرحله بعد گوجه ها را به صورت کامل پوره می کنیم. قارچ ها را بعد از خرد کردن در مقداری روغن سرخ می کنیم و بعد سیر را به آن اضافه می کنیم.
به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم و بعد گوجه ها را به قارج اضافه کرده و اجازه می دهیم 10 دقیقه گوجه ها رنگ باز کند.
در این مرحله پنیر خامه ای را با مواد مخلوط می کنیم و نمک و آویشن هم به مواد اضافه کرده و حسابی هم میزنیم.
جعفری و پاستاها را هم با مواد مخلوط کرده و درب ظرف را به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا پاستا کاملا مزه دار شود و آماده سرو شود.