برای ناهار امروز یه غذای اصیل کردی با یه طعم عالی درست کن؛ خورشت گیلاخه

خورشت گیلاخه یک خورشت اصیل کردستانی است که با عطر و طعم بینظیرش هوش از سرتان می برد.

asdasd
کد خبر : ۲۳۰۸۶۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، خورشت گیلاخه غذایی بسیار خوشمزه است که بیشتر در کردستان می توانید خوردن آن را تجربه کنید و از یک غذای متفاوت لذت ببرید.

مواد لازم:

  • گیلاخه: ۱ کیلوگرم

  • گوشت یا مرغ: ۳۵۰ گرم

  • لیمو عمانی: ۱ عدد

  • زعفران: به مقدار لازم

  • لپه: ۱/۲ پیمانه

  • پیاز: ۱ عدد بزرگ

  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

گیلاخه را تمیز کنید و بشورید و به اندازه دلخواه خرد کنید.

پیاز داغ درست کنید و بعد گوشت خورشتی خرد شده یا سینه مرغ مکعبی شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید.

کمی زعفران را به همراه لپه ها به مواد اضافه کنید.

بعد از ۳۰ ثانیه تفت دادن آب به مواد اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید و زمانی که جوش آمد حرارت را کم کنید و زمان دهید تا خورش جا بیفتد.

در ادامه گیلاخه های خرد شده را داخل روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید .

بعد لیمو عمانی یا آب غوره را در انتها اضافه کنید و هم بزنید و نمک خورش را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه برگ مو برای ۴ نفر

۱
ارسال نظر