صبحانه امروز خودت رو مهمون "املت جعفری" بکن!

املت جعفری و اسفناج نوع جدیدی از املت است که بدون در نظر گرفتن گوجه فرنگی تهیه می شود.

asdasd
کد خبر : ۲۳۰۱۵۲
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، همان طور که می دانید با انواع مواد و سبزیجات موجود می توان املت تهیه کرد که ما در اینجا طرز تهیه املت جعفری را آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۳ عدد

  • جعفری خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری

  • برگ اسفناج خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

  • پیاز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری

  • نمک: به مقدار لازم

  • فلفل: به مقدار لازم

  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم می زنیم تا کف کند.

سپس جعفری ، اسفناج ، نم و فلفل را با هم مخلوط کرده و در تخم مرغ می ریزیم.

روغن را در تابه ای ریخته و می گذاریم کمی داغ شود.

مایه را داخل تابه ریخته و می گذاریم تا سرخ شود.

اجازه می دهیم مقداری بپزد سپس با چاقو برش می زنیم تا بتوانیم آن را برگردانیم.

پس از برگرداندن طرف دیگر را سرخ می کنیم.

در نهایت املت شما آماده است.

منبع: غذالند

۰
ارسال نظر