شام امشب رو نوستالژی نوش جان کن؛ استانبولی بادمجان
برای شام امشب یک غذای خوشمزه رو درست کن و خودت رو مهمون یک شام لذیذ کنید.
![شام امشب رو نوستالژی نوش جان کن؛ استانبولی بادمجان](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/UE6sTyNitSxP/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wLGm11y79-EBga8SL4LvhYM/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84%DB%8C.jpg)
به گزارش وقت صبح، استانبولی بادمجان غذایی بسیار لذیذ است که برای درست کردنش زمان زیادی احتیاج ندارید.
مواد لازم:
-
برنج: 2 پیمانه
-
بادمجان متوسط: 2 عدد
-
گوجه فرنگی بزرگ: 4 عدد
-
رب: 2 قاشق
-
سیب زمینی متوسط: 2 عدد
-
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
-
نمک و فلفل: به میزان لازم
-
روغن: به میزان لازم
-
پیاز داغ:۳ ق غ
طرز تهیه:
برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کردهاید مثل همیشه آبکش کنید.
بعد بادمجانها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول آب و نمک- یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک- بخوابانید.
سپس آن را از صافی رد کرده، خشکش کنید و در روغن تفت دهید.
بعد از ۲ الی ۳ دقیقه سیبزمینیهای نگینی خرد شده را اضافه کرده و آن را هم ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.
در این مرحله رب گوجهفرنگی وپیاز داغ را همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.
در آخر گوجهفرنگی رنده شده را افزوده، در ظرف را بگذارید تا آب گوجه تمام شود و مواد به روغن بیفتد.
حالا مواد را لابهلای برنج بدهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را دم کرده، در ظرف مورد نظر سرو کنید.
منبع: برترین ها