ناهار امروز؛ دلمه گوجه فرنگی؛ خوشمزه و سریع

دلمه گوجه فرنگی یکی از انواع دلمه ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و همان طور که از نامش پیداست مواد دلمه داخل گوجه فرنگی ریخته و پخته می شود

ناهار امروز؛ دلمه گوجه فرنگی؛ خوشمزه و سریع
کد خبر : ۲۲۹۳۴۳
لینک کوتاه کپی شد
0

به گزارش وقت صبح، دلمه ها یکی از غذاهای محبوب خاورمیانه می باشند که با انواع صیفی جات تهیه می شوند.

مواد لازم:

  • گوجه فرنگی سفت:    ۵ عدد
  • برنج نیم پز :   ۱ پیمانه
  • لپه نیم پز:    ۱/۲ پیمانه
  • سبزی دلمه:    ۱ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده:    ۲۰۰ گرم
  • پیاز:    ۱ عدد
  • رب:    ۱ ق غذا خوری
  • پیاز داغ:    ۳ ق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه:    به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

  • رب:    ۱ ق غذا خوری
  • آب:    ۱ لیوان
  • پیاز داغ:    ۲ ق غذا خوری
  • آب لیموترش :   ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاد و کمی زنده تر از همیشه بردارید و آبکش کنید.

لپه را نیز از قبل خیس کنید و روی حرارت قرار دهید و کف روی آن را بگیرید و نیم پز آبکش کنید.

ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود سپس به آن کمی زردچوبه اضافه کنید.

در ادامه گوشت را اضافه کنید و کمی فلفل سیاه و نمک بزنید و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس کمی آب به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت کمی پخته شود.

وقتی آب گوشت تمام شد لپه و برنج و سبزی دلمه و پیاز داغ را را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در انتها رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود سپس از روی حرارت بردارید.

در ادامه سس را تهیه کنید برای اینک کار داخل قابلمه مورد نظر رب را تفت دهید تا از خامی در بیاد سپس پیاز داغ را اضافه کنید.

بعد کمی ادویه و نمک و آب لیموترش و و آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاد و بعد گوجه فرنگی ها را شسته و سر گوجه ها را جدا کنید و با قاشق داخل آن را خالی کنید و از مواد دلمه بردارید.

داخل گوجه ها را کاملا کیپ پر کنید سپس داخل قابلمه کنار هم به صورت محکم و چسبیده قرار دهید.

در ادامه درب قابلمه را نیمه باز قرار دهید و بعد اجازه دهید دلمه ها با حرارت کم پخته و گوجه ها نرم شود.

در حین پخت از سس روی دلمه ها بریزید و زمانی که سس غلیظ شد از روی حرارت برداشته سرو کنید. نوش جان

 

۰
ارسال نظر