افطاری لذیذ مناسب با طبع و ذائقه جوانان امروزی؛ آش کشک
آش کشک یکی از آش خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد که با ذائقه جوانان جور در می آید.
![افطاری لذیذ مناسب با طبع و ذائقه جوانان امروزی؛ آش کشک](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/Ptg18A3fzkrj/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wLSDiMWsHtO_tgIkWxGNAqd/%D8%A2%D8%B4.jpg)
به گزارش وقت صبح، آش کشک همان طور که از نامش پیداست کشک بیشتری در هنگام پخت اضافه می شود. همیشه آش ها گزینه مناسبی برای دورهمی می باشند.
مواد لازم:
- نخود: ۱ پیمانه
- لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
- کشک : ۲ پیمانه
- سبزی آش: ۲ پیمانه
- بلغور جو: ۱/۲ پیمانه
- برنج: ۱/۲ پیمانه
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۵ حبه
- پیاز داغ و نعنا داغ: به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا از شب قبل حبوبات و بلغور و گندم و برنج را با مقداری آب خیس کنید و چندین بار آب حبوبات را تعویض کنید تا نفخ آنها گرفته شود سپس حبوبات را جداگانه با مقداری آب بگذارید تا پخته شود. بلغور و گندم را نیز بگذارید تا پخته شود بعد از پخت برنج خیس خورد را نیز به آنها اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا برنج پخته و شگفته شود.
پیاز را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی زردچوبه و روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شود سپس سیرها را پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر سیر خارج شود سپس حبوبات پخته شده را به همراه بلغور و گندم و برنج و آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را ابتدا زیاد کنید بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید.
سبزی آش را اضافه کنید و اجازه دهید با قابلمه در باز با شعله ملایم پخته و سبزی تغییر رنگ دهد سپس کشک را با کمی آب ولرم باز کنید و به آش اضافه کنید و هم بزنید و برای ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا آش پخته شود.
در انتها بعد از ریختن کشک نمک آش را اندازه کنید سپس بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ریخته و به همراه کمی نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزئین کنید. نوش جان
منبع: پارسی دی