املت کلم بروکلی با رسپی که انگشتانتان را می خورید!
املت کلم بروکلی یک غذای بسیار آسان و مقوی است که می تواند برای صبحانه یا وعده شام مناسب باشد.
![املت کلم بروکلی با رسپی که انگشتانتان را می خورید!](https://cdn.vaghtesobh.ir/thumbnail/iqVrvwK6wZfO/ekf95ccTp5Pj867cDeZ7RnjZ6-l-BAdnZ60KwTvSUzOoYlFzDQkMP0MqwXQlBc7D-f83xPcNb9i5JbFTWXlicIKd9iV_nY7qMA9HwavD9wKrPzKx0hHS0q_z8043M9BM/%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%AA+%DA%A9%D9%84%D9%85+%D8%A8%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%84%DB%8C.jpg)
وقت صبح- املت کلم بروکلی یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می تواند برای گیاه خواران هم وعده مناسبی باشد.
مواد لازم:
- کلم بروکلی: 250 گرم
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
- کره: یک قاشق غذاخوری
- سیر: 3 حبه
- تخم مرغ: 3 عدد
- پیاز: یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا پیاز داغ درست کنید و سیرهای رنده شده را با آن تفت دهید.
در ادامه کلم بروکلی را با مواد در کره و پیاز داغ سرخ کنید.
بعد از تفت خوردن کلم بروکلی گوجه های خرد شده را اضافه کرده و اجازه دهید آب گوجه ها تبخیر شود.
در آخر جعفری خرد شده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و بعد یک دقیقه تخم مرغ ها را در تابه می شکنیم.
اجازه می دهیم ده دقیقه املت ما با درب بسته ماهیتابه با حرارت کم جا بیفتد.
نوش جان
۰