کوکو بادمجان کبابی و گشنیز؛ غذایی که مزه ای ناب و بی همتا دارد!

کوکو بادمجان کم چرب، از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که شما می توانید به روش های مختلف آن را تهیه کنید.

کوکو بادمجان کبابی و گشنیز؛ غذایی که مزه ای ناب و بی همتا دارد!
کد خبر : ۲۲۰۶۱۱
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- بعضی ترجیح می دهند تا کوکوی بادمجان کبابی را تهیه کنند و بعضی با بادمجان سرخ کرده آن را تهیه می کنند. هر دو روش تهیه کوکوی بادمجان را با کمترین مقدار روغن در اینجا به شما معرفی می کنم.

مواد لازم:

  • بادمجان متوسط: 5 عدد
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار کافی
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • پیاز کوچک: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی: 50 میلی لیتر
  • گشنیز: 100 گرم

طرز تهیه:

بادمجان ها را کبابی کنید و کنار بگذارید.

سپس بادمجان هارا ساطوری خورد کنید.

سیر و پیاز را ریز رنده کرده، تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس ادویه ها را به همراه سیر و پیاز رنده شده و تخم مرغ زده شده به بادمجان ساطوری اضافه کنید و هم بزنید.گشنیز های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.

 یک قاشق آرد گندم هم اضافه کنید.

حدود 50 میلی لیتر روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط روغن داغ شود.

سپس در صورتی که از آرد استفاده کرده اید، همه مایه کوکو را به درون تابه ریخته و حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید تا کوکو خود را بگیرد.

سپس کوکو را برش زده و آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

۱۲
ارسال نظر