کوکو بادمجان کبابی و گشنیز؛ غذایی که مزه ای ناب و بی همتا دارد!
کوکو بادمجان کم چرب، از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که شما می توانید به روش های مختلف آن را تهیه کنید.
وقت صبح- بعضی ترجیح می دهند تا کوکوی بادمجان کبابی را تهیه کنند و بعضی با بادمجان سرخ کرده آن را تهیه می کنند. هر دو روش تهیه کوکوی بادمجان را با کمترین مقدار روغن در اینجا به شما معرفی می کنم.
مواد لازم:
- بادمجان متوسط: 5 عدد
- تخم مرغ: 4 عدد
- نمک و فلفل: به مقدار کافی
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- پیاز کوچک: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
- آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری
- روغن سرخ کردنی: 50 میلی لیتر
- گشنیز: 100 گرم
طرز تهیه:
بادمجان ها را کبابی کنید و کنار بگذارید.
سپس بادمجان هارا ساطوری خورد کنید.
سیر و پیاز را ریز رنده کرده، تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس ادویه ها را به همراه سیر و پیاز رنده شده و تخم مرغ زده شده به بادمجان ساطوری اضافه کنید و هم بزنید.گشنیز های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
یک قاشق آرد گندم هم اضافه کنید.
حدود 50 میلی لیتر روغن سرخ کردنی را در تابه ریخته و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط روغن داغ شود.
سپس در صورتی که از آرد استفاده کرده اید، همه مایه کوکو را به درون تابه ریخته و حرارت را کم کنید. در تابه را بگذارید تا کوکو خود را بگیرد.
سپس کوکو را برش زده و آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.